Sony Xperia Z1 Compact-on furcsa sistergést hogyan lehet megoldani? Többi lent!
Sziasztok!
Az a helyzet hogy tegnap előtt hallottam valami érdekes sistergést a fülhallgatón, el is könyveltem a hibáját, épp hívtam volna fel a helyet ahonnan rendeltem a garancia miatt, amikor egy másik fülessel is ugyan ez a probléma lépett fel. Így hát gyorsan kipróbáltam laptopon őket. Természetesen ott mindegyik tökéletesen működött. Így hát gyorsan kipróbáltam újra a telefonon, de még mindig hallottam. Pontosabban, akkor sistereg egy 5-6 másodpercig, ha valami hangot kell lejátszania. Ez már egy kattintás után előjön. Rendkívül zavaró. A fülhallgató már lassan két hete megvan. Én a jack csatira tippelek, mert hangszórón max hangerőn sincs semmi jele ilyesminek. Kérdésem hogy vigyem be esetleg egy szervizbe, vagy valami itthoni praktika amivel megoldható lenne-e ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!