Spontán kékhalálozás véletlenszerűen minden előjel nélkül, de miért?
Figyelt kérdés
Van egy gépem, i5 4440 r9 270x meg 2x4GB Kingmax 1600 MHz RAM; B85M PRO4 alaplap Chieftec 550W 80P-s táp, és WD EZRX-et kértem de EZEX-et kaptam. (A névben van különbség. Én Green-t kértem Caviar Green-t de a EZEX van benne ami meg a Caviar Blue) A történet egyszerű. Játszok rajta NFS Rivals-szal meg a google-ben a STramus bővítményben hallgatom a zenét. Egyszer csak fogja magát a hang berakad majd kék képernyő-fehér felirat. The Windows Crashed. Scanning Hard Drive for Dump. Itt elmegy 100%-ig majd újraindul. Most nem csinált semmit kiírta, hogy hívjam a support-ot, Reset-et nyomtam rá. Nem először fordul elő. 3-4 hónapja kezdte el ezt csinálni. Gyakran jön elő, amikor az alvó módból felébredve ezt kapom, de ott még magától újraindult a HDD vizsgálata után. Aztán jött a fekete leves. Alvó módból nem ébredt fel billentyűzetre holott eddig igen. 1 hétig ez ment, utána megint magához tért a Space-re. S most, elkezdte ezeket csinálni. Érdekes, hogy bekapcsolás után sokat tölt, pedig leszedtem róla, minden automatikusan indulo programot a CCleaner-ben. Vírusírtás volt rajta 2-t talált azt karanténba raktam. Kémvírus is ment tegnap 180 db cookie-t meg adware-t szedtem le de nem futott végig a program. Július 1-2. hetében vettem cseregaranciával, így még van 3 hónap. A szerződésben az áll, hogy csak akkor érvényes a szállítás és futár garancia, hogyha én már megtaláltam, a hibás alkatrészt. Amennyiben nekik kell megkeresni az 5900 ft és a futárt is hozzávágják. Mi lehet a hibás alkatrész?2015. máj. 1. 13:28
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!