Razer Kraken USB vagy A4TECH Bloody G501?
Én vettem korábban Razer Krakent, 2.1-est, és egyáltalán nem jött be.
Az alaplapi integrált hangkártya nem tudja kihasználni, az USB-s erősítő meg olyan basszust ad alá, hogy minimális hangerőnél is kiszakad az agyam, és kezelhetetlen is, mert az EQ se képes javítani rajta. Egy fejhallgató miatt meg nem fogok beruházni egy hangkártyára is.
Ja és nekem még kényelmetlen is volt.
Az utóbbit nem ismerem, de ha csak a 2 közül választhatnék, az utóbbit választanám.
Egy fejhallgató hangzása függ, az anyaghasználattól, belső elrendezéstől, hangszórók méretértől, hangszórók minőségétől, frekvencia tartományától, ellenállás-tól, de ez csak azoknak számít, aki monitorstúdiós fejest vesz.
Arra akartam kilyukadni, hogy egy "gamer" fejesnél a hangszóró mérete nem számít.
De egyébként én is az a4tech-et javaslom.
A kettő közül erősebb basszusa a krakennek van, de ez eltorzítja az összes többi hangzást. Nincs megfelelő egyensúly.
Szóval JOBB basszusa szerintem az A4TECH-nek van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!