A 2,5"-os HHD-m saját kábelével működik, ha a TV-re dugom, USB hosszabbító kábellel már nem, mi lehet az oka?
Vékony a hosszabbító, nem visz át elég áramot a tápláláshoz. Rövidebb és/vagy vastagabb hosszabbító talán segít.
De inkább egy darab megfelelő méretű kábel.
Most remélem nem magamnak válaszolok
Mert ezt a kérdést én is feltettem itt régen
De tényleg pont ugyan ezt :)
Vagyis a problémám pont ez volt
2,5-ös HDD TV-re kötve
Nekem sem működött
Több oka lehet.
Nem írtad le valamiért, hogy milyen USB. 2 vagy 3? Nem mindegy.
Azt se írtad le mekkora a kábel teljes hossza (asz összes kábelé amit összedugtál). Az USB ugyanis nem vezethető tetszőleges távolságra elsősorban a kábel késleltetése és a nagy adatsebesség miatt.
Ha nem haladja meg a hossz az 5 métert akkor jó minőségű kábellel még van esélyed.
Én vagyok, aki azt hitte, hogy az ő kérdése volt :)
Szóval pont így jártam
2.5-ös HDD, 2m hosszabbító, és csak kattogott
volt aki szerint az volt a baj, hogy a HDD 3.0-ás, a kábel meg 2.0, de vlsz a hossz a baj
nem véletlen hogy gyárilag kb 20 centis a kábel.
Nekem azért lett volna jó ez a megoldás, mert falon van a TV, és nehezen férek hozzá az USB bemenethez, vettem még egy olyan csatlakozót mint a gyári, és nem kell kihúzni a tévéből csak a HDD-ből
rádugom a laptopra a másik kábellel...
Mi az a NAS?
én egy ezresből oldottam meg a másik kábellel
Amúgy meg k...ja be a SA::::SUNG hogy ilyen hülye helyre teszi az USB-t
remélem Koreában sokat csuklottak amíg ezt megoldottam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!