A gép bekapcsolás után kb.3 másodperccel hibaüzenet nélkül leáll, majd újraindul és megint leáll. Mi lehet a baj? A többi lent.
A processzort újrapasztáztam,mindent rendben visszaszereltem, kivéve a proci hűtőjét, amit vagy csak alul vagy csak felül tudok becsavarozni, mert ha az egyiket becsavarom a másik már nem a lyuk fölé esik.
Amikor felül csavaroztam akkor adott 5 rövid sípszót-processzorra panaszkodik.
Amikor alul akkor pedig a leáll-újrainul probléma.
A válaszokat előre is köszönöm.
Annyira birka kérdést tudsz feltenni. Ha én elkezdelek téged gyötörni, utána ugyanolyan állapotban fogsz lenni?
De a kérdésedre válaszolva. Vizsgáld meg a videókártyád a helyére van e nyomva. úgy is próbáld meg bekapcsolni, hogy kiveszed a vga kártyát. Ha így is elhasal akkor ramok nélkül is próbáld meg. Ha így beindul akkor tedd vissza a vga-t, és kapcsold be (ha minden rendben, sípol a ramokért). Végül tedd vissza a ramokat egyesével (ha több van).
Ezen kívül szokásos műveletek: bios reset, elemcsere (ha szükséges), táp csere (haver segíthet). Első nekifutásra ennyi.
A szerelés után adta az 5 sípszót, mindent úgy raktam illetve dugtam vissza ahogy volt, ahogy kell elvileg.
Csak a floppy-t nem kábeleztem vissza, mert elég hozzáférhetetlen helyen van és nem is kell.
Kivettem a vga-t de nem valtozott semmi.
Milyen info kellene még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!