Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Veszik a garancia ha dobok...

Veszik a garancia ha dobok bele egy SSD-t?

Figyelt kérdés

Azt szeretnem tudni, hogy ha veszek egy laptopot es a CD/DVD olvaso helyere beteszek egy SSD-t veszik a garancia, vagy nem???

Idiota kommentekkel kimeljetek! Koszonom!

2015. ápr. 30. 16:51
 1/4 anonim ***** válasza:

Megkímélhetnél te is az idióta kérdéseddel. Ha már fent vagy a GyakoriKérdések.hu-n vegyél annyi fáradságot és keress rá.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__3..

2015. ápr. 30. 16:58
 2/4 anonim ***** válasza:

Szinte biztos hogy veszik. Általában van egy kis matrica ami ha elvan szakítva akkor nem garanciáztatják és szerintem ssd cserével emiatt elveszne.

1-es: Azért van ez az oldal, hogy kérdéseket tegyenek fel. Ennyi erővel ezt a választ bármelyik kérdésre belehetne írni mivel az elmúlt évek alatt biztos volt hasonló kérdés, csak nembiztos, hogy az embernek van ideje kikeresni.

2015. ápr. 30. 17:15
 3/4 anonim ***** válasza:

Mit kellene keresni, ott a jobb felső sarokban a kereső. Több időbe telik a kérdést megírni mint a kérdésre a helyes választ megtalálni. A 10 éves szomszédgyerek is tudja kezelni. Miről beszélsz?

[link]

2015. ápr. 30. 22:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Na nem mondod, hogy ottvan? Ügyes vagy hogy megtaláltad. Jár a keksz. Csak majd ha legközelebb esetleg te is kérdést akarnál feltenni, gondolj vissza erre és keress vissza teis okostojás. Különben is nem biztos, hogy minden ugyanolyan mint egy 2-3-4-5 évvel ezelőtti kérdésnél volt. Részemről lezárva, én léptem.
2015. ápr. 30. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!