Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Lenovo g550-n be milyen ram kell?

Lenovo g550-n be milyen ram kell?

Figyelt kérdés
Sziasztok szeretnem a ramot boviteni a laptopban 2g van most benne de nemtudom milyen kell bele a ramot kivettem de azon nincs rajta hogy ddr hanyas es hogy mennyi mhz... azt sem tudom hogy ha 4g-t veszek bele akkor az menni fog e benne mert lehet h csak 4g-t lehet boviteni es eleg a veszek meg 2-t ha valaki tud segiteni annak elore is koszonom

2015. ápr. 29. 21:30
 1/2 CspCsj ***** válasza:

Specifikáció szerint DDR3-1066MHz:

[link]

Mondjuk a CPU-Z program a Memory és SPD résznél részletesen kiírja. Vagy más információs program (AIDA64, HWiNFO stb.)

[link]

Kép a programról:

[link]

(alul középen a Memory résznél az aktuális működési paramétereket írja, fent jobbra az SPD résznél pedig az egyes foglalatokban/slotokban lévő modulok adatait írja - a frekvenciát duplán kell érteni: 533MHz 1066-ot jelent, 800MHz pedig 1600-at)

2015. ápr. 29. 21:48
 2/2 A kérdező kommentje:
Koszi nem is tudtam h vannak ilyen progik
2015. ápr. 29. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!