Vettem egy hangfal párt majdnem 90 ezerért, de nincs mélye? Most mi legyen?
ja és ennek elől van a reflex nyilás, amitől egy kicsit kevéssé parás a fal jelenléte.
igazából egy nagyobb szobában jól szólna ez, a bemutatóteremben is király volt.
Ha studiot akarsz, akkor az a legkevesebb, hogy komolyan veszed a szoba akusztikáját is és különböző elemekkel kezeled, valamint kísérletezel az elhelyezéssel. Youtube-on van ilyen studio rescue sorozat.
Különben kicsit tényleg troll kérdés :D 3 hónap után jössz rá, hogy nem tetszik a hangja? :) Azt én nem cserélném vissza a kereskedő helyében, hacsak nincs valami műszaki baja és azért...
5colosba egyiknek sem lenne tobb mélye.
Az 5 colos egyebkent is szabvany meret.
Egyebkent van akg k141 fejhallgatom, en azzal jobban tudok keverni, hangfal nekem mindig csak masodlagos csekkolas miatt volt :/
Meg sajnos csak egy kis kulso hangkartyam van egyetlen kimenettel, es igy maceras valtogatni a fejhallgato meg a hangfal között, pedig igy lenne a legjobb.
Ki kötelezett rá, hogy 5 collos méllyel vegyél? :D
Max a pénztárcád!...
Szabvány, nem szabvány, vannak sokkal nagyobb studio hangfalak is...
Különben meg senki nem mondta, hogy újonnan vegyél. Meg azt se, hogy studio monitort vegyél.
Találd föl magad! :)
Vegyél valami ilyesmit oszt csa :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!