Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Vettem egy hangfal párt...

Vettem egy hangfal párt majdnem 90 ezerért, de nincs mélye? Most mi legyen?

Figyelt kérdés
Eris E5
2015. ápr. 29. 18:12
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

ja és ennek elől van a reflex nyilás, amitől egy kicsit kevéssé parás a fal jelenléte.

igazából egy nagyobb szobában jól szólna ez, a bemutatóteremben is király volt.

2015. ápr. 29. 20:35
 12/17 anonim ***** válasza:

Ha studiot akarsz, akkor az a legkevesebb, hogy komolyan veszed a szoba akusztikáját is és különböző elemekkel kezeled, valamint kísérletezel az elhelyezéssel. Youtube-on van ilyen studio rescue sorozat.

Különben kicsit tényleg troll kérdés :D 3 hónap után jössz rá, hogy nem tetszik a hangja? :) Azt én nem cserélném vissza a kereskedő helyében, hacsak nincs valami műszaki baja és azért...

2015. ápr. 30. 14:46
 13/17 A kérdező kommentje:

5colosba egyiknek sem lenne tobb mélye.

Az 5 colos egyebkent is szabvany meret.

Egyebkent van akg k141 fejhallgatom, en azzal jobban tudok keverni, hangfal nekem mindig csak masodlagos csekkolas miatt volt :/

Meg sajnos csak egy kis kulso hangkartyam van egyetlen kimenettel, es igy maceras valtogatni a fejhallgato meg a hangfal között, pedig igy lenne a legjobb.

2015. ápr. 30. 15:14
 14/17 A kérdező kommentje:
igazából visszavihetném, mert az egyikben leáll a nyomó néha-néha, de egy pofontól ujra müködik, tehát valami érintkezési hiba van...
2015. ápr. 30. 15:30
 15/17 anonim ***** válasza:

Ki kötelezett rá, hogy 5 collos méllyel vegyél? :D

Max a pénztárcád!...

Szabvány, nem szabvány, vannak sokkal nagyobb studio hangfalak is...

Különben meg senki nem mondta, hogy újonnan vegyél. Meg azt se, hogy studio monitort vegyél.

Találd föl magad! :)

2015. ápr. 30. 16:19
 16/17 anonim ***** válasza:

Vegyél valami ilyesmit oszt csa :D

[link]

2015. ápr. 30. 16:24
 17/17 A kérdező kommentje:
Elotte creative t40-em volt 6evig...
2015. ápr. 30. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!