Miért nem indul a zsír új notebookom?
Figyelt kérdés
Vettem egy új ASUS notebookot. Freedos van rajta. Gondoltam Linuxot teszek föl rá. Bekapcsolom, nem indul, mintha kicsit villana a képernyő, de marad sötét és még a biosba sem ér el.2015. ápr. 28. 18:44
3/5 A kérdező kommentje:
majd' 7 orája töltöm. közben probálgatom. úgy rendeltem netről. elvileg eljönnek érte. van valami ötlet, mire figyeljek, hogy visszakapjam a pénzemet/kapjak új gépet, stb? köszi a válaszokat amúgy
2015. ápr. 28. 19:02
4/5 anonim válasza:
"Aksi"...gondolom hálózatról sem indult... P
Elolvastad a leírását, nincs semmi extra?
Ez olyan hiba, amivel cserélniük kell. De lehet elviszik vizsgálatra, mert ha nem alaplapi, akkor megpróbálják rendbe tenni. (hdd, ram)
A helyedbe azt mondanám, hogy sürgős munkát vállaltál be, gép nélkül KO, adjanak egy új működő cserét.
Mindig ki kell próbálni...de nem okoskodok. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!