Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem indul a zsír új...

Miért nem indul a zsír új notebookom?

Figyelt kérdés
Vettem egy új ASUS notebookot. Freedos van rajta. Gondoltam Linuxot teszek föl rá. Bekapcsolom, nem indul, mintha kicsit villana a képernyő, de marad sötét és még a biosba sem ér el.

2015. ápr. 28. 18:44
 1/5 anonim ***** válasza:
vidd vissza!
2015. ápr. 28. 18:53
 2/5 anonim válasza:
Akksi feltöltve?
2015. ápr. 28. 18:57
 3/5 A kérdező kommentje:
majd' 7 orája töltöm. közben probálgatom. úgy rendeltem netről. elvileg eljönnek érte. van valami ötlet, mire figyeljek, hogy visszakapjam a pénzemet/kapjak új gépet, stb? köszi a válaszokat amúgy
2015. ápr. 28. 19:02
 4/5 anonim ***** válasza:

"Aksi"...gondolom hálózatról sem indult... P

Elolvastad a leírását, nincs semmi extra?

Ez olyan hiba, amivel cserélniük kell. De lehet elviszik vizsgálatra, mert ha nem alaplapi, akkor megpróbálják rendbe tenni. (hdd, ram)

A helyedbe azt mondanám, hogy sürgős munkát vállaltál be, gép nélkül KO, adjanak egy új működő cserét.

Mindig ki kell próbálni...de nem okoskodok. :))

2015. ápr. 28. 21:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Na???
2015. máj. 4. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!