Miért laggol az új és jobb videokártyával az összes játék úgy hogy a régi video kártyával simán laggnélkűl futott minden? (már ki próbáltam az összes grafikai beállítást a játékokban).
Win 7 64bit (teljesen új telepítés)
QuadCore AMD Phenom II X4 Black Edition 955,3200 MHz (16 x 200)
Gigabyte GA-880GM-UD2H (2 PCI,1 PCI-E x1,1 PCI-E x16,4 DDR3 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN, IEEE-1394)
6GB Kingston RAM
Thermaltake TR2-470 PP Táp
Nvidia GeForce GTX 960 2GB 128bit
A régi videokártyám Nvidia GT 240 1GB (csak ezt cseréltem a gépben)
10-es
Mit értesz az alatt, hogy 60Hz helyett 59Hz-n?
Ennyi erővel másik egérrel is kipróbálhatná
Meg mi az, hogy a proci lett a legkisebb keresztmetszet?
GTA 5 ön semmi változás 59Hz-n de még 29Hz-n sem.
Vsync-et is ki löttem de ha 800x600 ban futtatom mindent minimumra állítva akkor is folyamatosan akadozik nagyon piciket.
A GT 240-nel 1280x1024 ben kb. közepes beállítással futott szépen kb. 45perc játék után kezdett el akadni de akkor restartoltam és minden ment újra szépen tovább.
Battlefield 3 nál minimumon 59Hz-vel ugyan az a pici akadozás mintha 60Hz-n majdnem ultra beállításokkal játszanék.
Hozzá teszem a régi kártyával közepes beállításokon szépen akadás nélkül futott ez is.
Túl melegedés volt a probléma!
Köszönöm mindenkinek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!