Melyik billentyűzetet vegyem? Főleg játékra használnám. Razer DeathStalker (20k) vagy Razer BlackWidow 2014 Ultimate/Stealth (35-36k)?
35k egy billentyűzetért?! Mit tud még, kávét főzni és elmosogat, ha kell?
Nem hinném, hogy többet tud, mint az egyszerű 3k-s gigabyte billentyűzetem... világít, ok de jó 35-ért...
Ezek a billentyűk akkora parasztvakítások.
Szőrös Breki.
Azért kerül ennyibe egyes bill., mert a gombok alatt nem membrán, hanem mechanikus érzékelők vannak. Továbbá a karakter küldés / másodperc plusz egyidejű lenyomott gomb érzékelési pontosság is számít egy gamer bill.-ben. Ezeket mint egy chip dolgozza fel és küldi a gépnek.
Így ha ezek az értékek magasak, akkor egy játék alatt ahol a mp. töredéke alatt kell reagálnod és ehez hozzájön a gép által lenyomott betű feldolgozási ideje, akkor nem fogsz késleltetést érezni a mezei bill.ekkel ellentétben.
Igen az egy másik dolog, hogy világít... Az engem se érdekel. Vettem 22ezerért egy Roccat pure egeret és az volt a dolgom legeslegelösszőr, hogy világítás off.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!