Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik billentyűzetet vegyem?...

Melyik billentyűzetet vegyem? Főleg játékra használnám. Razer DeathStalker (20k) vagy Razer BlackWidow 2014 Ultimate/Stealth (35-36k)?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 27. 04:32
 1/5 Szőrös Béka ***** válasza:

35k egy billentyűzetért?! Mit tud még, kávét főzni és elmosogat, ha kell?

Nem hinném, hogy többet tud, mint az egyszerű 3k-s gigabyte billentyűzetem... világít, ok de jó 35-ért...

Ezek a billentyűk akkora parasztvakítások.

2015. ápr. 27. 06:26
 2/5 anonim ***** válasza:

Szőrös Breki.

Azért kerül ennyibe egyes bill., mert a gombok alatt nem membrán, hanem mechanikus érzékelők vannak. Továbbá a karakter küldés / másodperc plusz egyidejű lenyomott gomb érzékelési pontosság is számít egy gamer bill.-ben. Ezeket mint egy chip dolgozza fel és küldi a gépnek.

Így ha ezek az értékek magasak, akkor egy játék alatt ahol a mp. töredéke alatt kell reagálnod és ehez hozzájön a gép által lenyomott betű feldolgozási ideje, akkor nem fogsz késleltetést érezni a mezei bill.ekkel ellentétben.

Igen az egy másik dolog, hogy világít... Az engem se érdekel. Vettem 22ezerért egy Roccat pure egeret és az volt a dolgom legeslegelösszőr, hogy világítás off.

2015. ápr. 27. 10:19
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha van pénzed erre a minimális luxusra, akkor.. igazából tökmind1. Egy bizonyos ár/minőség felett csak parasztvakítás, és s*ggvakarás kérdése.
2015. ápr. 27. 10:26
 4/5 A kérdező kommentje:
KUSSS!!!!!!!!!!!!!!!! Arra költök amire Én akarok. Én pénzem. Egy egyszerű kérdésre egyszerű választ kértem nem kioktatást.Első meg harmadik elmehet a jó édes anyjába. Aki 75 meg 80ért vesz billentyűzetet oda miért nem mentek el politizálni? Madarak. Egy 500-600K-s PC-hez kijár egy Razer billentyűzet.Bóvli szar alá meg nem adom. Razer DeathStalker megrendelve.
2015. ápr. 27. 15:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Membránost nem vennék 20 ezerért, akkor inkább egy világítás nélküli Tesoro-t. De ha már megrendelted a DeathStalkert, akkor úgyis mindegy.
2015. ápr. 28. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!