128 gb ssd-n maradhat szerintetek 1024 mb lapozófájl?
^
Nettó hülyeség volt. Elég és maradhat annyi. Vannak bizonyos esetek, mikor jobb, ha több van, de ez nagyon ritka és elég kevés embernél fordul elő. Pl. Battlefield 3-4-ben sokaknak azért akad a játék a magas fps ellenére, mert a lapozófájl mérete túl alacsony. De amúgy semmi mást nem befolyásol, lehet 1, lehet 4, ahogy jónak érzed. De konkrétan elég lesz az az 1.
"Ha van másik meghajtód, akkor inkább állítsd át arra, hogy ne írjon fölöslegesen az SSD-re a lapozófájl, mert hamarabb kopik."
Ezt kifejtenéd?
A lapozófájl pedig rengeteg programnak létszügséglet. erre figyelmeztetni is szokott a Windows mielőtt kikapcsolnád.
Az SSD élettartama pedig években mérhető.
Tehát én annyira azért nem tartanék ettől. 5-6 évig biztosan jó lesz minimum ha nem formázod és írod újra minden nap.
bocs 5-ös, véletlen félre nyomtam az értékelést sry
az ssd élettartama alatt meg ne úgy gondold hogy megveszed, használod és 5 év múlva már kész, hanem konkrét 5 év futási idő, ami használattól függően sokkal több idő is lehet. előbb cseréled le, minthogy emiatt tönkre menjen szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!