Melyik lenne jobb játékra?
Figyelt kérdés
GIGABYTE GF GTX760 OC 4GB 256bit
MSI Radeon R9 280X Gaming 3GB 384bit
a GTX760 videóban láttam hogy 30fps is éppen hogy megvolt GTA 5 full beállításokkal, I7 es procin, meg 8giga 1300MHz rammal az kicsit fura az a 30FPS
2015. ápr. 26. 13:26
1/6 anonim válasza:
280x erősebb.
De sokkal többet fogyaszt/melegedik.
2/6 anonim válasza:
Kicsit fura az a 30FPS az ismerősömnek a GTX 660 a GTA 5 full beállításokkal (1080p, 2xMSAA) 35-40fps-t hoz.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, hát szerintem a melegedéssel nem lesz gond egy jó szellőző házzal nem lesz olyan nagy gond, hát nem tudom amit néztem videót elég sűrűn lement 30FPS alá, kicsit vicces
2015. ápr. 26. 13:58
4/6 anonim válasza:
Full beállításon kizárt dolog,hogy egy gtx 760 elvinné maximum magas-medium beállításokon.Full beállításhoz még egy gtx 980 is összeszarja magát.Jól optimalizált a játék ,de aki fullon akar játszani vele az erősen zsebébe kell,hogy nyúljon.
5/6 A kérdező kommentje:
Igazából most hallottam hogy Radeon kártyán elég gyatrán fut a GTA5
2015. ápr. 26. 16:50
6/6 anonim válasza:
Már elavultak, sokat fogyasztanak. Majd az új radeonok villantani fognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!