Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Gamer gépnek jó lenne?

Gamer gépnek jó lenne?

Figyelt kérdés

Lap: Asrock H97M Anniversary

Proci: Intel Core i3-4160

Kártya: Sapphire R9 280 3GB DDR5 OC Dual-X

Ram: Kingston 2x4GB DDR3 1600MHz HyperX Fury Black

Táp: Tápegység minõségi: Chieftec CTG-500-80PB OEM

Hdd: Western Digital 1TB 64MB WD10EZEX

Ház: Sharkoon VG4-W Blue 4044951016228 fekete-kék

170,572 Ft

Ha tudok jobbat akkor légyszi irjatok persze ugyanebbe az ár kategóriába.

2015. ápr. 26. 12:54
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy valaki felvetette, mint alternatívát.
2015. ápr. 26. 18:52
 32/33 A kérdező kommentje:
Akkor inkább úgy mondom akkor cserélném i5-re amikor már olyan játékok jönnek a piacra amikhez kevés az i3. Egyébként szerintetek a kártya meddig fogja húzni? Mármint meddig fogja az új játékokat highen vagy ultrán vinni lagg nélkül?
2015. ápr. 26. 19:29
 33/33 Lala79. válasza:

Sziasztok!

Én alapból két gépet szerettem volna összerakni, az öcsémnek, illetve magamnak egyet-egyet. Eredetileg az AMD volt anyagi szempontból a cél, de öcsém unszolására egy i3 4160-at Saphire R9 270X 4Gb + 8GB Kingston HyperX Savage 1600Mhz RAM-al raktam neki össze, az alaplap a Asrock Z97 sorozatból lett választva. Mi 600Watt-os táppal raktuk össze, de az 500Watt is bőven elegendő lett volna, az ár itt már nem nagy eltérés volt én inkább azt javaslom ez 80+bronzos verzió legyen (pl:Xigmatek Maverrick 600Watt). Utóbbit a későbbi bővíthetőség miatt kérte tőlem, de lehet elég egy gyengébb táp, illetve alaplap is. Az tény, hogy játékra kérte a gépet, és bevallom meglepődtem a teljesítményen, hiszen nem ezt vártam tőle. Nem mondom hogy az i5 nem lenne jobb, sőt én arra akartam még rábeszélni az időtállóság miatt. Én azt mondom mi főként a World Of Tanks-al játszunk, és mellette más új játékokkal is. Meglepetésemre elég jó választás volt ez a konfig, így most én is ebből rakok össze egyet. Egyelőre tudomásom szerint nem sok játék fut több szálon tisztelet néhány kivételnek, de szerintem ez nem egy éven belül fog megvalósulni, tehát szerintem addig is jó lesz ez, hiszen most is megfelelően teljesít ez a kis proci. Játékban meg szerintem inkább a VGA-nak lesz nagyobb jelentősége, és amit Te írtál ide az jelenleg jobb mint amit mi választottunk. Az i5-ös proci az inkább munka terén lenne előnyösebb véleményem szerint, játékban nem igazán akad nagy teljesítmény különbség, szerintem nincs max. 10% eltérés sem, de erről rengeteg tesztet lehet olvasgatni. Remélem tudtam segíteni.

2015. máj. 3. 19:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!