Egy I5 4460 és egy FSP Raider 550, illetve HD 5770 (cserélem később) mellé ilyen alaplapot ajánlatok ami nem annyira drága de megbízható?
Figyelt kérdés
A RAM az 2xKingston 4GB 1333 MHZ CL9, illetve 2xCorsair XMS 3 1333mhz CL9. Szerintetek a 2 ram dolgozna szépen együtt? Megéri egymás mellé rakni csak hogy 12 GB-m lesz? Csökken a sebességük egymás mellett? 12GB az jól hangzik, de a végkimenetele nem mindegy. Nekem fontos a multitasking, mert játékot fejlesztek Unity, illetve Unreal engine-el, mellette még netet is böngészek.2015. ápr. 26. 07:45
2/3 anonim válasza:
Intel-nél igazából majdnem mindegy hogy milyen lapot használsz. (talán ne a legfapadosabb, legolcsóbbat kéne)
B85-ös lap is tökéletes hozzá.
3/3 anonim válasza:
B85M PRO-4 használok. Én elégedett vagyok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!