Macskata74 kérdése:
Szenvedek a gépemmel, mert olyan CD/DVD meghajtója van, amin nincs gomb, hogy kinyithassam. Valaki legyen szíves árulja el nekem, hogy mivel tudom nyitni/zárni?
Figyelt kérdés
Mert kb. egy hete belevarázsoltam egy lemezt, de mivel feledékeny vagyok nem emlékszem, hogy hogyan, így kiszedni sem tudom és minden indításnál zümmög... pfff Köszönöm szépen2015. ápr. 26. 01:34
1/6 anonim válasza:
Kell rajta lenni egy "vésznyitónak". Egy pici lyuk amibe ha tűt vagy kiegyenesített gemkapcsot benyomsz akkor kijön picit a tálca és kihúzhatod.
2/6 anonim válasza:
Van az ajtaján egy pici lyuk. Kiegyenesített gemkapoccsal szoktuk kinyitni. De lehet úgy is, hogy megkeresed a Windows Intézőben a Cd-DVD meghajtót, jobb egérgomb és kinyitod.
3/6 anonim válasza:
1-es vagyok.
Így kell
https://www.youtube.com/watch?v=3n2SMJ3LtvU
Ne zavarjon, hogy a videóban lévőn van gomb, ő sem használja.
4/6 ThodEE GoD válasza:
Sajátgépben a meghajtóra kattintva jobb egérgomb->lemez kiadása ^^
5/6 anonim válasza:
Csinálsz egy parancsikont ahol a nircmd.exe-t adod meg, a leírás alapján. Beállíthatsz neki kedved szerint ikont is, annak adhatsz bill kombinációt...ha akarsz. Azon katt és kinyílik a meghajtód magától.
6/6 anonim válasza:
Ugyan ez elég faoados tutorial, de acélnak megfelel.
Ezt a tűs dolgot meg... csak akkor kell csinálni, ha semmire sem reagál a meghajtó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!