Segítene valaki 145 ezer forintért gamer asztali pc konfigot összerakni?
Majd idővel jobb procihűtő és akár tuningolhatsz is.
Raijintek Arcadia ház 8.321Ft
CTG-500W oem táp 13.799Ft
GA-F2A88XM-DS2 alaplap 13.810Ft
X4 860k processzor 21.568Ft
HyperX Fury 2x4gb 1866Mhz 19.218Ft
WD EZEX 1Tb 64M 15.555Ft
Ez 92.271Ft, kiszállítva kb. 95E.
Sapphire R9 280 3Gb 57.920Ft. Oda-vissza nagyon veri a gtx750ti-ot, de ha azt akarsz rakj olyat a konfighoz, még ár alatt is marad kevéssel.
pcx.hu
Az 1es konfigba az alaplap drágább de nem éri meg jobban, ami pluszt tud, annak nem vennéd hasznát, a ház nem alsótápos, amit ajánlottam, nagyon jó ház, porszűrőkkel, stb., az amd pedig kezeli az 1866os memóriát is.
A CTG-500 pedig kedves kérdező bőven elviszi az r9 280 kártyát is és sokkal több fps lesz vele.
Sajnálom, hogy egy-két hozzá nem értő lát egy tdp értéket és azt hiszi, ért mindenhez.
Lehet újdonságot árulok el neki, de tdp osztályok vannak és azt a gyártók is másképp számolják.
Nyugodtan vedd a 3as konfigot, sokkal időtállóbb lesz. Veheted a 750ti kártyával is, ár/értékben ugyan rosszabb, de olcsóbb.
# 7
Nekem viszont nagyon úgy tűnik, hogy te nem értesz hozzá. Ha megnézted volna a saját linkjeid, azon belül is a ,,teljes rendszer fogyasztása" részeket, láthatnád, hogy még egy Metro: Last Light benchmark alatt is 290 wattot fogyaszt a rendszer, abból pedig saccra 220 a VGA. A CTG 500-nak 2 db 12V ága van, s a VGA az elsőre csatlakozik, nem oszlik meg a két ágon. Egyszerűen kevés neki a táp (ugyanis áganként csak 200 wattot ad le). Ez ráadásul csak egy szimpla játék benchmarkja, durva terhelés alatt több wattot is ki lehetne préselni belőle (akár 250-et is). Egy EVGA 430w már elég lenne, habár én legalább egy XFX Pro 450-et tennék alá. Te pedig ne szólj le másokat, s ha nem vagy biztos a tudásodban, tájékozódj, mielőtt butaságokat írsz.
Húzott i7 proci, húzott ram, ssd + hdd. 290W a konnektorból mérve, ami a tápra nézve kevesebb leadott teljesítményt jelent, kb. 20%al.
Mégegyszer mondom, a sima 280 kártyát írtam.
De ha az X változatot nézzük, akkor legyen 220W a vga, ahogy tippeled, az a táp oldalról nézve max. 180W. Ami 15A. A VGA a második ágra kapaszkodik, ahol a CTG-500 20A-ad le, ami 240W.
Szóval megint írtál egy csomó fals adatot. Kérdezz nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!