Dirt2-vel olyan gondom van, hogy amikor indítanám akkor nem csinál semmit. Ha egy másik ikonnal indítasnám akkor meg cd/dvd-t kér. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
2010. febr. 21. 18:59
1/12 anonim válasza:
Gondolom nem eredeti verzió, akkor viszont crack-elni kell, de az is lehet hogy azért nem csinál semmit, mert nem bírja a géped
2/12 anonim válasza:
éppen megvan a minimum követelmény sőt a proci meg a memória több is.
3/12 A kérdező kommentje:
a 3. is én voltam.
2010. febr. 22. 03:50
4/12 A kérdező kommentje:
nem 3. hanem 2.
2010. febr. 22. 03:51
5/12 anonim válasza:
Nekem még annó a régi gépemen is ment közepes grafikán(Celeron 3.06ghz,8500gt 525 Mb,1Gb DDR2,)Szal szerintem nem a gépeddel lesz baj hanem a crack-el!Próbáld meg ezt! [link]
6/12 anonim válasza:
Bocsi de a link nem jó..Sorry! [link] itt keresd a DiRT 2 v1.0 [MULTI5] No-DVD/Fixed EXE-t és szedd le!
7/12 A kérdező kommentje:
Köszi a crack-et, sikerült elindítani vele. Mostmár csak azt nemtom hogy hogy lehet menteni benne.
2010. febr. 22. 17:26
8/12 anonim válasza:
Az attól függ hogy milyen(nem nagyon emlékszek már rá:S)Ha Games for Windows Live-os a téma akkor nyomsz egy HOME ot a menübe,rámész hogy Create a new profile és ott lesz olyan hogy ...Create Local Profile arra katt(el van rejtve a szövegbe a végefele:D)beirsz egy nevet,OK és kész:D
9/12 anonim válasza:
Egyébként örülök hogy segíthettem:D
10/12 anonim válasza:
Szevasztok!Nekem is ugyanez a hibám és amit attál linket a crackhez nem tom h hogyan kell letölteni lécc segits
Kössz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!