Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek mennyi ideig elég...

Szerintetek mennyi ideig elég ez a gép?

Figyelt kérdés

Alapból nem a legerősebb a mai korhoz mérve, de eddig minden játszható vele. Nem fontos a max grafika, az 1920x1080-as felbontás hiányába sem halok bele. Véleményetek szerint meddig tudok ezzel a géppel játszani? (Az elvárás a minimumnál egy fokkal magasabb grafikai beállítás, és 30 FPS)

Intel i3 4160 3.6 GHZ Processzor

Gigabyte GTX 750 Ti Black Edition

8 GB DDR3 RAM

2015. ápr. 24. 12:38
 1/6 A kérdező kommentje:
(jaj, és amúgy a gép már egy ideje megvan, szóval pont azért tettem fel a kérdést, mert nem szeretnék a közeljövőben hardvereket vásárolni)
2015. ápr. 24. 12:39
 2/6 anonim ***** válasza:
Az i3 egy kalap túlárazott fos. Ha nincs pènzed i5 re akkor maradj az fx 6300/ fx 8320 nál, azoknak kitűnő az ár èrtèk aránya.
2015. ápr. 24. 12:45
 3/6 A kérdező kommentje:
Írtam hogy a gép már egy ideje megvan, de az FX 6300-ba hűtővel + drága lappal drágábban jöttem volna ki, és az i3 (youtube-n a bizonyíték, és még korábban ismerősnél is teszteltük) jobban teljesített a játékok 80%-ában, mint az FX 6300.
2015. ápr. 24. 12:47
 4/6 anonim ***** válasza:
Ezt senki se tudja előre megjósolni.
2015. ápr. 24. 12:47
 5/6 anonim ***** válasza:
jó hogy jobban teljesít mikor az i3 4160 még az i5 750 -nél is jobban teljesít picivel ami játékok alatt veri az fx magos talicskákat. ez a konfig kb 1 évig még szerintem full hd-ban a med-hige grafikához elég lesz izom játékok esetén aztán 2-3 év múlva inkább low-med.
2015. ápr. 24. 14:00
 6/6 A kérdező kommentje:

Még ha annyira nem is lesz időtálló, véleményem szerint is bőven tudok még vele játszogatni kb. 2 évig. Ha a szoftverfejlesztők nem teszik be tovább a nyelvüket a hardvergyártók segg***be, akkor nem lesz szükség 4+ szálnál 1-2 évig a játékokhoz.

Szerintem az FX sem rossz egyébként, csak az AMD-hez egy minimálisan érteni kell.. Jobb hűtő nélkül rotor, gyenge lap nem ad neki elegendő áramot (pl. fx 6300-nál már kell egy drágább lap).

Nekem jobban megérte az i3, a Dying Light ismerősöm FX 6300-asán (egy patch előtt) NEM FUTOTT. Max 25 FPS-e volt minimumon. Pedig erősebb a kártyája mint az enyém.. Aztán jött egy patch és jobb lett a helyzet, de még mindig gyengébb mint az enyém. De ez játékfüggő, ha valami kihasznál 4-nél több szálat, ott megmutatja karmait az FX is.

2015. ápr. 24. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!