Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért lett ilyen hangos?

Miért lett ilyen hangos?

Figyelt kérdés
Kitakarítottam a gépet mert játék közben leállt. Most már ez a hiba nem áll fent viszont nagyon hangos lett a táp, azt is szétszedtem kifújtam. Indokolatlanul hangos lett, folyamatosan pörög, eddig nem volt ilyen. Mi lehet vele? Chieftec iArena 500w.

2015. ápr. 24. 09:36
 1/3 tibusz0211 ***** válasza:

A ventilátorba sikerült befújnod valamit vagy épp magát a ventilátort sikerült olyan erősen megfújni, hogy kiugrott a csapágyból/tengelyből.

Jó esetben ha szétszeded vissza tudod pattintani vagy kiszedni a belefújt koszt.

Rosszabb esetben ventilátor csere.

És a gépeket nem kompresszorral fújjuk, hanem porszívóval szívjuk.

2015. ápr. 24. 10:18
 2/3 A kérdező kommentje:
csak simán szájjal fújtam, nem szoktam idegből ilyen dolgokat csinálni. de megnézem azért lehet, hogy ilyen titán vagyok :D köszi a választ
2015. ápr. 24. 14:58
 3/3 tibusz0211 ***** válasza:
Fontos az önbizalom, titán vagy azt' fény! XD
2015. ápr. 24. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!