Gyenge a gépem? Kérem a segítségeteket! HD minőségű videókat nem tudja folyamatosan lejátszani a gépem
Laptopom (Toshiba Satrllite):
Proci: Intel (R) Pentium (R) CPU 2020M @ 2,40GHz 2,40 GHz
RAM: 6,00 GB (5,88 GB használható)
Rendszer 64 bites x64-alapú processzor
Op.rendszer Windows 8.1
Net szolgáltató: T-Home: Vizsgálati eredmény
Letöltése 7,7 Mbit/s
Feltöltés 0,9 Mbit/s
Válasz 40,0 ms
Tudod letölt
MP3 4,1 sec
CD 12,1 min
DVD 1,4 hod
Korszerűtlen a gép? Mit kell rajta bővíteni?
Net szolgáltatás vacak?
Csak jó felhasználói szinten ismerem a számítástechnikát.
Laptop nem arra lett kitalálva, hogy bővítsd. Az már a 350k+ gamer fajtákra igaz, hogy tudod szabadon (szabadabban) bővíteni meg cserélni az alkatrészeket.
Vagy a nettel lesz baj (nem elég neki), vagy nagyon poros és a magas hőmérséklet miatt csökken a teljesítmény. Esetleg tele van szeméttel.
Első körben CCleaner-t szedd le, majd a felesleges adatokat pucold le a gépedről, ezzel már minimálisan látható gyorsulást érzékelhetsz, ha nem szoktad pucolni a gépedet. Utána ha még mindig lassú, meg kéne nézni érintéssel mennyire forró. Az én laptopom pl volt olyan hogy az ölemben nem tudtam tartani, olyan forró volt. Ez nyilván nem jó, akkor érdemes elvinni szervizbe ahol kipucolják meg újrakenik amit kell.
Ha ezek után se jó akkor egy másik gépre kell beruházni.
Köszönöm a hasznos, megnyugtató válaszokat:)
Hétfőn jön a T-Home hozzám egyéb más ügyekben, akkor ezt is megbeszéljük.
A gépem még nincs egy éves, ragyogó tiszta:) és hűtőventilátor van alatta.
Igen, elég sok progi fut egyfolytában, ez jó ötlet, megkezdtem a ritkítást. Épp most töröltem véletlenül egy fontosat:)
Köszönöm szépen a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!