Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ha egy grafikuskártyán van...

Ha egy grafikuskártyán van HDMI bemenet de az én monitoromon csak D-SUB bemenet van akkor át tudom alakítani redukcióval a HDMI-t D-SUB-ra?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 23. 23:26
 1/5 ThodEE GoD ***** válasza:

A videokártyán kimenetnek kell lennie ahhoz hogy legyen miről beszélnünk, aztán a HDMI digitális még a D-SUB vagy VGA kábel meg analóg, tehát oda már elektronikus átalakításra van szükség ami lehet hogy drágább mint egy másik monitor. Elég ritka az olyan vga amin csak hdmi van, DVI to VGA sokkal egyszerűbb, nincs a kártyán ?

Milyen kártyáról van szó?

2015. ápr. 24. 00:56
 2/5 A kérdező kommentje:
MSI R9 290 Gaming 4G
2015. ápr. 24. 12:15
 3/5 ThodEE GoD ***** válasza:
Van rajta 2 db DVI és a kártyához jár gyárilag egy DVI to VGA átalakító, azzal tudod a legkönnyebben összehozni a témát ;)
2015. ápr. 24. 15:08
 4/5 A kérdező kommentje:
nem volt hozzá ilyen átalakító és a neten sem találtam sehol mert ez DVI-D és mindenhol csak DVI-I van
2015. ápr. 25. 09:49
 5/5 ThodEE GoD ***** válasza:

Igen neked DVI-D kell 386Ft a PCX nél:

[link]

2015. ápr. 25. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!