Polgarjeno kérdése:
R7 250 1gb-ról szeretnék váltani r9 270 2gb videókártyára?
Figyelt kérdés
Nekem főleg csak a gta5 miatt kell hogy elvigye legalább medium fullhd-ban a játékot 40 fölötti fps-el. Itt a gépem:
proci: fx 4130 3,8ghz (4mag)
8gb ram
500w tápegység
Megéri megvenni az r9 270-et? később még talán egy új procit is veszek bele
2015. ápr. 23. 15:58
1/6 anonim válasza:
"500w tápegység"
Mi a pontos típusa?
Csak mert én is multhéten vettem egy R7 260x-et és rendelhettem utána új tápot,nem bírta a "450w tápegység"-em.
2/6 A kérdező kommentje:
Cooler Master Elite Power 500W CM-RS500-PSAPJ3-IT
2015. ápr. 23. 22:41
4/6 anonim válasza:
Ahhoz, hogy mediumon fullhdba elvigye, a procit is cseréld le egy i5-re
5/6 anonim válasza:
A tervezett videokártya egy óriási minőségi ugrás. Először is az R9 egy 256 bites kártya. (Akinek volt már ilyen, az tudja mi a különbség, akinek meg nem annak nem hiányzik)
A procit majd meglátod. A jelenlegi nem a szériája csúcssa, de azért megteszi.
6/6 anonim válasza:
A táp meg rendben lesz. Csodák nincsenek ugyan, vagyis ami 11 ezerbe kerül az nem véletlenül annyi, de 20-20A-t ad le a +12V-os ágakon, és az elég az új kártyához, meg a 95W TDP-s processzorhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!