Milyen DX10-es videókártyát vegyek?
Figyelt kérdés
Csak GeForce, ATI kizárva! Legyen olcsó, (akár használt is lehet) ne fogyasszon sokat, mert FSP 350W-os tápom van. Úgy tudom, a GDDR3 is kötelező ma már.
Eddig 7600GT 256DDR3 volt, jó volt, de modernebbet szeretnék, újabb játékokat is kipróbálnék :?)
2010. febr. 21. 16:17
1/9 anonim válasza:
A 9800 gt 512 lenne neked a jó, viszont nem tudom miért zárod ki az atit. Talán még sosem volt olyanod? Mert ugyanebben a kategóriában az ati sokkal jobb. pl.: ati 4850 512 mb vagy 1gb.
3/9 anonim válasza:
és mért van az ati kizárva? egy 4770-el sokkal jobban jársz mint mondjuk egy 9800Gt-vel. ár/érték arány, ennyi
4/9 anonim válasza:
16:58 - meg bizony fogyasztásban is.
5/9 anonim válasza:
figyu szerintem ő arra kiváncsi hogy szerintetek miért nem jó az ATI
7/9 anonim válasza:
hát 350 w-os táppal gázos lesz a 9800 GT. Eleve 110W körül fogyaszt.
8/9 anonim válasza:
egy 350es FSP simán elbírja, a noname-ek nem
9/9 A kérdező kommentje:
Na, ezért (is) nem kell ATI! Az ATI rajongók most is hozták a formájukat, bár odaírtam, hogy az nem kell, mégis azt ajánlgattátok. Gyakran vagytok agresszívek ebben, becsmérlitek az Nvidia karikat. Nvidiások sosem szidják az ATI-t - nem azért, mert annyira jó, hanem mi vagyunk az okosabbak. Az ATI jó hardver, de rosszak a driverei, mindig is így volt, és szerintem így is marad. Ezenkívül az Nvidia már akkor király volt, amikor az ATI még a béka s.. alatt volt - tudom, én már akkor gépeztem. (Intel-AMD dettó) Sosem olvastam olyat, hogy Nvidián valami nem megy jól, textúrahiba, stb.. ATI-nál annál többet. Egyébként már választottam: ASUS GT240 512M GDDR5. Modern, sokat tud, 350-es táp elég neki. Nekem ez azért elég, mert 1280x1024 a moncsim (19-es normál pmva) és ezt a felbontást simán viszi a legtöbb játékkal. De nem zavarna akár a 800x600 sem, ha úgy tökéletes a játszhatóság. Mert nekem a játékélmény a lényeg, nem állóképen nézegetem, hogy milyenek a shaderek.. Ennek gyönyörű képe van, csendes, (szabályozza a ventit) filmnézésre tökéletes, de játékban is megfelel, főleg az én monitoromhoz.. ja, és nagyon kicsi! Respect az ATI-nak, nagy utat tett meg, és jó, hogy van. (konkurencia, ami jó hatással van az árakra) De nekem sosem kéne. Látjátok? Én sem szidtam, pedig Nvidia fan vagyok, a Riva128 óta..
2010. márc. 16. 05:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!