Melyiket cseréljem előbb a procim vagy a videókártyám?
Figyelt kérdés
Gta 5-el szeretnék játszani és szeretném picit felújítani a gépem. A mostani konfigom: 12GB ram(8gb kingston hyperx fury 1600mhz, KINGSTON 4GB HyperX Blu DDR3 1600MHz) Intel core I3.... (most ezt pontosan nemtudom megmondani, de ha lényeges majd leírom) és GTX750 1GB videókártya stb. Nos a procit, meg a videókártyát szeretném kicserélni a későbbiek során prociból:intel core i5-4690k-ra gondoltam, videókártyából:gtx 960 4gb mindkettő ára 70000Ft körül van. Most nincs annyi sebpénzem h mindkettőt egyszerre megvegyem szóval szerintetek melyiket vegyem hamarabb a procit v a videókártyát?2015. ápr. 23. 07:27
2/3 anonim válasza:
Jó lenne ha leírnád hogy melyik i3, mert ha Haswell, akkor mindenféleképp videókártyát cserélj.. Bár szerintem ha előző generációs az i3, akkor is videókártyát cserélj.. sőt, mindenféleképp azt cseréld. : D
3/3 anonim válasza:
Alapjáraton a gta V futtatásához nem kellene semmit cserélni. A magasabb szinten való futtatáshoz már jöhet a gtx960 (bár nemrég még hatvan valamennyiért láttam belőlük). Az i5 második körben pedig évekre bebiztosítja a gépedet, hogy ne kelljen upgradelni.
A tápod elégséges lesz a komponensekhez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!