Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan tudom a tápot ellenőriz...

Hogyan tudom a tápot ellenőrizni szétszedés nélkül, hogy működik-e rendesen?

Figyelt kérdés
Mindig újraindul a gépem, és mivel pár hónapja vettem bele egy olcsó tápot, arra gyanakodnék, de nem szeretném még szétszedni miatta a gépet, mert lehet hogy csak a videókártya drivere a hibás.
2015. ápr. 22. 16:33
 1/3 anonim ***** válasza:

Van integrált VGA-d? (pl. a processzorban)

Ha van, akkor a videókártya driver hibáját ki tudod zárni (ki kell próbálni az integrálttal)

A hőmérsékleteket ellenőrizted? Nem melegszik túl semmi?

Mit csinálsz, mielőtt újraindul?

2015. ápr. 22. 16:37
 2/3 A kérdező kommentje:
Sajnos attól független, hogy mit csinálok, mert van hogy csak a böngészőt nyitom meg. Tegnap még csak kétszer, ma legalább 8x indult újra. A hőmérsékletek nem magasak, 80-90 F. De a melegedéssel lehet kapcsolatban, mert ha pihen a gép, utána egész sokáig bírja. Viszont valami nem stimmel az Nvidia driverrel, mert kiírja, hogy frissítés érhető el, de nem lehet frissíteni, kiírja, hogy nem lehet csatlakozni és próbáljam meg később. És ezt az ikon eddig nem láttam. Eltávolítottam a drivert, újratelepítettem, de ugyanaz van.
2015. ápr. 22. 16:51
 3/3 A kérdező kommentje:

Van integrált, igen, csak ahhoz megint bútorokat kellene tologatni, hogy átdugdossam. :( De persze az lesz előbb utóbb.

Vírust sem talált a gép.

2015. ápr. 22. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!