Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mennyire megbízhatóak a régi,...

Mennyire megbízhatóak a régi, használt hardverek?

Figyelt kérdés

Idén lesz 10 éves a PC-m, ez idő alatt csupán 1 HDD (partíciót végleg elb.), 1 táp (villámcsapás) és 1 szalagkábel (törés/szakadás) adta meg magát.

A processzort egyszer pasztáztam újra és kb félévente teljesen kitakarítom.

Nem mondhatnám hogy vigyáztam, vagy megkíméltem volna a gépet, esetleg az OP rendszerre figyelek oda (XP).

Mellesleg egyik alkatrész sem nagy márkás.

Némiképp újítani szeretnék rajta, használt hardverekből.

Az volna a kérdésem, hogy érdemes venni látatlanban (ki tudja mennyire túlhajtott, agyonra húzott) vincsesztert és/vagy videokártyát, memóriát, tápegységet, processzort?

2015. ápr. 22. 13:28
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Újabb gépet venni akarok persze, ezt nem nagyon szeretném újjítgatni, mert a ház elég meggyötört nem is beszélve a hangos hűtésről.

Lényegében egy Radeon 4770-es kártyát és esetleg egy 8, vagy 16Gb-os SSD-t akarok bele venni, amennyiben elbírja az alaplap és a táp?! használni kb. még 1 évet és mehet pihenőre, tartalékba.

2015. ápr. 22. 14:42
 12/12 anonim ***** válasza:

Semmi értelme.

Kevés lesz a HD47770-hez,olyan kártyát meg hülyeség venni,mert elavult,és a csak DX11-es játékok el sem indulnak.

16GB-os SSD-t minek?

60GB a minimum,de olyat se ajánlj senki.

Amit erre költesz,az kidobott pénz.

Inkább egy 120GB-os SSD-t,amit később is fel tudsz használni.

2015. ápr. 22. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!