Samsung 850 evo (120gb) vs Samsung 850 pro (128) gb nagy a különbség a kettő SSD teljesítménye között?
Figyelt kérdés
Szóval jelenleg evo-ra lenne pénzem, de várok ha kell. A 840 evo-nál voltak gondok ha jól tudom... 850-nél ilyentol felni Kell?2015. ápr. 22. 10:39
1/2 tibusz0211 válasza:
Használjuk mindkét verziót, egyértelműen a PRO jobb, legalább is céges környezetben.
Otthoni használatnál, nem hinném hogy kijönnének az előnyei, bár ez saját vélemény.
Egy szimpla HDD után hatalmas ugrás lesz mindkét esetben, de ha a PRO-t és az EVO-t néznéd egymás mellett... nem látnád az érezhető különbséget játéknál, filmnél, netnél...stb.
A PRO-nál is volt firmware gond, de nem kell rögtön az első napon feltenni az újat.
2/2 A kérdező kommentje:
Hm értem köszönöm. Hát nekem. Tuti nagy váltás lenne winyorol :) de lehet hogy a pro marad. Köszönöm válaszodat!
2015. ápr. 22. 15:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!