Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan tudhatom meg mekkora...

Hogyan tudhatom meg mekkora teljesítményű áramot használ, vesz fel a tápegységem?

Figyelt kérdés
Régebbi 300W-os tápegységem van, a leendő videokártya 60-65W-ot fogyaszt (a tesztek szerint), fogalmam sincs elég-e neki ez a teljesítményű táp.

2015. ápr. 22. 08:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Még utoljára:

Szeretek alapos választ adni, sokszor nem sajnálva az időt tényleg hosszú írásokhoz, még azután sem, hogy vannak dolgok, amiket már számtalanszor leírtam (bizony néha fárasztó újból és újból nekiveselkedni, így néha nem írok vagy rövidebbre próbálom venni). Már csak ide a gyakorira írtam vagy két regénnyi választ, de amiket az elmúlt 10 évben a fórumokba írtam ennek a többszörösére rúg. Nem vagyok tudós, de hülye sem. A PC-k alapvetően már több, mint 20 éve érdekelnek és tényleg rengeteget olvasgattam, fórumoztam és tapasztaltam a témában...

Tapasztalatom szerint tele van az internet önjelölt PC gurukkal, hülyeségeket terjesztőkkel, szemellenzős fanboyokkal....ezeket kéne inkább b*szogatnod, ha nagyon unatkozol és ki akarod tölteni valakin a frusztrációd. Teljesen feleslegesnek tartom ezt az eszmecserét, így részemről be is fejeztem. Szép napot mindenkinek!

2015. ápr. 22. 12:14
 12/13 anonim ***** válasza:
jól van bubó, ha neked ettől szebb az életed
2015. ápr. 22. 12:24
 13/13 anonim ***** válasza:
:)
2015. ápr. 22. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!