Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez a videokartya megfelel egy...

Ez a videokartya megfelel egy 2015 os gamer gepbe?

Figyelt kérdés
A tapasztaltabakkat kerdem hogy ez a videokartya [link] jo valasztas egy 2015 os gaming pc be vagy vann jobb is ebben az arkategoriaban es evel fog menni a mostani vagy akar a elkovetkezo 2 evben a jatekok max graphikan?

2015. ápr. 21. 19:03
 1/4 anonim válasza:
Igen,ez birni fogja a hd felbintast a kovetkezo ket evben, de nem csak a vidikartya szamit. Alaplapnak es a proceszornak, meg persze a ramnak is jonak jell lenije. De egy szonak is szaz a vege, ez a vidikartya egy egesz jo peldany. Ha nincs gond a tobivel, bevalalhatod szerintem. Örs
2015. ápr. 21. 19:49
 2/4 A kérdező kommentje:
koszi a gyros valasz egy ilyen gepet raknek ossze [link] de alkatreszenkent es meg hozza rakne 4 gb ramot es igy 8 lesz ez jo konfig?
2015. ápr. 21. 19:57
 3/4 anonim válasza:
Szerintem ez jo lesz, de ha nagy jatekos vagy, szerintem egy nagyob hddt lehetne belerakni.a prpcesszorol eszembejut, nekem is ilyen szeriam van. Ha meg kerdesed lenne irj pmbe meg
2015. ápr. 22. 19:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Ennyi helyesírás huszárt... elég fapados a cucc azért, de jó lesz még 4GB RAM-mal.
2015. máj. 4. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!