Ez a videokartya megfelel egy 2015 os gamer gepbe?
Figyelt kérdés
A tapasztaltabakkat kerdem hogy ez a videokartya [link] jo valasztas egy 2015 os gaming pc be vagy vann jobb is ebben az arkategoriaban es evel fog menni a mostani vagy akar a elkovetkezo 2 evben a jatekok max graphikan?2015. ápr. 21. 19:03
1/4 anonim válasza:
Igen,ez birni fogja a hd felbintast a kovetkezo ket evben, de nem csak a vidikartya szamit. Alaplapnak es a proceszornak, meg persze a ramnak is jonak jell lenije. De egy szonak is szaz a vege, ez a vidikartya egy egesz jo peldany. Ha nincs gond a tobivel, bevalalhatod szerintem. Örs
2/4 A kérdező kommentje:
koszi a gyros valasz egy ilyen gepet raknek ossze [link] de alkatreszenkent es meg hozza rakne 4 gb ramot es igy 8 lesz ez jo konfig?
2015. ápr. 21. 19:57
3/4 anonim válasza:
Szerintem ez jo lesz, de ha nagy jatekos vagy, szerintem egy nagyob hddt lehetne belerakni.a prpcesszorol eszembejut, nekem is ilyen szeriam van. Ha meg kerdesed lenne irj pmbe meg
4/4 anonim válasza:
Ennyi helyesírás huszárt... elég fapados a cucc azért, de jó lesz még 4GB RAM-mal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!