Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » TL-WR740N Ezzel, hogyan tudok...

Whitedruida kérdése:

TL-WR740N Ezzel, hogyan tudok Lan-ozni? Ha egyáltalán lehet :/ és, ha igen akkor hogyan tudnám meg csinálni? Honnan lehet meg tudni, hogy lehet vagy nem Lan-ozni, mit kell nézni rajta?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 20. 00:41
 1/9 A kérdező kommentje:
Call Of Duty szervert szeretnék Lanban othon a haverokkal és nem jöttem rá,hogyan kell.vagy nem pont Call Of Duty így összeségében amivel lehet Lan-ozni(játék)
2015. ápr. 20. 00:56
 2/9 Tengor ***** válasza:
Ez egy router. Ha működik, akkor gépeket összeköt egy hálózatba + az internettel. "LAN-ozni" jó. Hogy ténylegesen lehessen játszani, az innentől nem a routeren, hanem a tűzfalakon és a játékon múlik.
2015. ápr. 20. 07:32
 3/9 anonim ***** válasza:

A routeren beállítod, hogy a LAN hálózatban milyen IP címeket osszon ki a rendszer. Elég egyszerű az admin felület.

Ezt követően a játékon belül ha van helyi játék opció, ott már szerver készítése esetén a többiek is látni fogják azt és be tudnak lépni.

2015. ápr. 20. 10:11
 4/9 tibusz0211 ***** válasza:

Minden gépet be kell kötni a Router-be. (kábellel jobb lesz)

Ekkor minden gép kapni fog egy IP-címet a routertől és egy hálózatban lesznek.

Elindítjátok a játékot, és valaki csinál egy Local MultiPlayer szobát/szervert, ahogy tetszik.

A többiek pedig ezután megkeresik ezt és csatlakoznak.

Nézni nem kell rajta semmit, a Router elvégzi a szükséges forgalom irányítást. Egyéb beállítást alap esetben nem igényel a dolog.

2015. ápr. 20. 10:14
 5/9 A kérdező kommentje:
és azt,hogy tudom meg csinálni,hogy mondjuk 2 gép össze van kötve és mondjuk az enyémről a másik gépbe bele tudok menni a fálj-okig....
2015. ápr. 21. 03:01
 6/9 A kérdező kommentje:
és a tüzfalon be tudom állítani,hogy ne blokkolja véletlenül sem a router komunikációját a többi géppel?
2015. ápr. 21. 03:04
 7/9 Tengor ***** válasza:

#5, be kell állítani a másik gépen a fájlmegosztást.

#6, persze, hogy be lehet.

2015. ápr. 21. 07:22
 8/9 tibusz0211 ***** válasza:

Úgynevezett CrossLink kábellel lehet két gépet akív eszköz nélkül (switch, router) összekötni. Ugyanolyan mint a sima ethernet kábel, csak más sorrendben vannak kötve a vezetékek.

Ha ez megvan akkor ugyanabba a hálózatba tartozó fix ip címet, alhálózati maszkot kell beállítani a két gépen.

Amelyik gépben tallózni szeretnél, ott szükséged lesz egy rendszergazdai felhasználónévre és jelszóra.

Ha nem kábellel kötöd össze, hanem egy routeren van a két gép, akkor a \\gépnév\meghajtó$-t kell beütnöd az intézőbe, és már tallózhatsz is. \\azengepem\c$ például az én gépem c meghajtója.

2015. ápr. 21. 15:16
 9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :) meg próbálom meg e tudom csinálni :D
2015. ápr. 21. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!