Miért nincs Bios szám a videókártyánál? /ennyi: 11X-XXX-XXXX/
Figyelt kérdés
2010. febr. 20. 22:32
11/14 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hanem tudom....
2010. febr. 24. 18:15
12/14 A kérdező kommentje:
Most, komolyan mondom ezeket:
Nem tudom, hogy miért kell kor alapján becsmérelni, ha nem is ismersz, am azért írtam, oda, hogy megcsinálom, házilag mert van egy ismerősöm aki elektroműszerész és tőle elég sok mindent tanultam, NEM MINDENT, de pont elég hogy felismerjek dolgokat...
És ha nem tudnak egyesek normálisan válszolni az ne is írjon, Köszi!
2010. febr. 24. 18:21
13/14 anonim válasza:
Attól mert van egy elektronműszerész ismerősöd és megtanított 1-2 dologra nem jelenti azt hogy egy VGA-t te meg fogsz tudni csinálni.(sem alkatrészed sem eszközöd nincs hozzá).sima forrasztóval semmire nem fogsz menni. a kondikat talán vissza tudnád forrasztani,de ott sem mindegy mit hova, jah és a sérült áramköröket mivel tervezted megcsinálni?
14/14 A kérdező kommentje:
De valószinüleg ha vissza tudom forrasztani, akk csak jó lesz a sérült áramkör is, mert csak ezek estek le tehát nincs rajta semmi karcolás semmi IC nem sérült.
2010. febr. 24. 19:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!