Ez a számítógép milyen tápot igényel?
Alaplap ASRock 970 Extreme3
Processzor AMD FX-6300 3.5GHz AM3+
Videokártya GIGABYTE GF GTX750 Ti OC 2GB 128bit DDR5
SSD Kingston SSDNow V300 120GB SATA3
Merevlemez Western Digital Caviar Blue 1TB SATA3 WD10EZEX
Memória Corsair Vengeance 8GB (2x4GB) DDR3 1600MHz
Én egy 550W -os tápot szemeltem ki, de szerintem ez sok.
(Chieftec 550W CTG-550-80P)
1. válaszoló: Nem is rossz ötlet...
Mondjuk egy HD7850 a videokártya helyett (meg az SSD helyett), és még 8 ezerrel jobban is jövök ki.
2. válaszoló: Értem. És amúgy körülbelül a jelenlegi konfig mennyit fogyasztana? Tehát a 400W -os mennyire lazán menne?
Köszönöm a válaszokat :)
Akkor szerintem maradok a 400W -os tápnál, a HD7580 számára, meg ha majd a továbbiakban fejlesztem a gépet, talán elkell a jó táp.
Ment a pacsi kb. mindenkinek :)
7850? Mennyiért veszed?
Már kifutó széria, sokszor drágább, mint a vele egy szinten lévő új kiadása, az R7 265
Olyan 55 - 60 ezerig, de lehet hogy 50 től is kapható, bár nem hiszem.
Úgyszint jó ötlet, bár az kissé érdekes, hogy van ahol 1-2 % al jobb az R7 265, de még is olcsóbb. Én nem az olcsónak vagyok a híve, de nem vagyok kő gazdag sem, csak már megtanultam, hogy ami olcsó, az nem biztos hogy jó minőségű (teljesítményben stb...). Nyitottam egy új témát, ott talán jobban bele lehetne mélyülni ebbe.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__6..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!