Mit kezdjek a magas homerseklettel?
Figyelt kérdés
A CPU homerseklete folyton az egekben van...mind 1,hogy mit jatszom.GTA 4 ,Watch Dogs vagy amit jelenleg tolok,az Aion(aminek mellesleg egy 1 magos is eleg...).Ha csak neten nezelodom akkor a max az 54-55 fok,de ahogy az Aionnak nekiallok masodpercek kerdese,hogy a 60 fokot elerje majd par perc utan akar a 77 fokot is eleri...Meg ha 2 klienset futtatok egyszere akkor sem hasznalja a procim tobb mint 40 %-at megis,fortyog akar a kazan.
Egy ilyen hutes van jelenleg: [link]
annyi kulonbseggel,hogy en meg tettem ra egy ventit.
2015. ápr. 17. 15:10
1/5 anonim válasza:
Raktál a processzorra hűtőpasztát?
2/5 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem megemliteni milyrn procim van:)-> AMD FX 8150
2015. ápr. 17. 15:13
3/5 A kérdező kommentje:
Persze,3-4 hetente kipucolom es uj pasztat teszek.
2015. ápr. 17. 15:14
4/5 anonim válasza:
Mi a hűtő pontos tipusa? Szerintem az a hűtő max 80-90 w tdp-re van kitalálva. Ez a proci viszont 125w-ot is megtud akár enni.
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!