Digi 500as nethez router?
amiket láttam mind 300mbps-os volt... hasonló árban gondolkodok, tehát 10-15 ezer forintig.
ha pontos típust írna valaki azt megköszönném! :)
1. Mindenképpen gigabites portokkal rendelkezőt keress.
2. Hogy vezeték nélkül is kihasználd az 500 Mbps adatátviteli sebességet, 1000 Mbps vagy nagyobb adatrátájú eszköz kell - ezt leginkább 802.11ac szabványú routerrel (és klienssel) érheted el.
3. A router útválasztási/címfordítási/tűzfalazási funkciói igénybe veszik a benne levő processzort, így befolyásolhatják az elérhető adatátviteli sebességet.
4. Ha a nyomtató USB-s, akkor USB porttal felszerelt router kell.
Ha a TP-Linknél maradunk, akkor például egy ilyen:
egészen szépen teljeít a teszteken:
Wifis a nyomtató... sajnos a pénztárcámnak nem tetszik az ac1200 ára... nem ragaszkodok a tp linkhez...
Mit jelent a 300+433mbps?
Ekkora net mellé szerintem is alap a gigabites port és az ac wifit is erősen ajánlom én is.
G.
ezt néztem ki, ez milyen?
ha nem megfelelő akkor hasonló árban ajánlanátok jobbat?
milyen lesz ezzel a sebesség?
Ha ezt veszed, akkor kb. válthatsz is 100-as netre, mert ez ennyit tud. ( vagy ennyit se)
Általánosítva: Ha nincs pénzed normális routerre, akkor nyugodtan válthatsz 100-as netre, nem kell neked nagyobb, majd váltasz 500-ra vagy 1000-re akkor, ha lesz pénzed gigabites portokkal ellátott routerre.
G.
Az előbb általam belinkelt oldalon van összehasonlító táblázat is:
itt alapértelmezetten a routerek WAN és LAN portja közötti adatátviteli sebességét hasonlítják össze, amit túlnyomórészt a router processzora (és a rajta levő szoftver) határoz meg.
500 Mbps-os adatátviteli sebességre képes routerekbe már szükségszerűen 802.11ac szabványú vezetéknélküli interfészt raknak - ami így összegészében eléggé borsós árt eredményez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!