Gamer konfig, vélemények?
Itt egy konfig:
Proci: I5 4460
53k
Alaplap:Asrock H97 Pro4
25k
Videjókátya:) :Asus gtx 970
115k
Ssd: Hyperix 120 gb
19k
Merevlemez: 1tb 5400 rpm 64 mb
16k
Memória: Hyperix 2x4 gb 1600 mhz ddr 3 cl9
20k
Táp:Corsair CX 430W
15k
Házikó: cooler master 350 knight
Ha tudtok 300k árban jobb konfigot pls írjátok le+ ^^
Dehogy lesz hozzá kevés a processzorod.
Szerintem még az én i5-4690-em vagy 5 évig simán bírni fogja.
+ Amúgy is jön de a DirectX12 ami a legendák szerint felezi a processzor kihasználtságát, vagy tévedek?
Két hozzáfűzni való kérdésem van:
Egyrészt, minek dobálóztok 650-750 wattokkal, amikor én 550W-ot írtam?
Másrészt, mi mondja ki, hogy az i5 kevés lesz? Még egy jó nagy darabig elégnek kell lennie, nem Pentium ez.
Ami meg csak simán komment, hogy nem jó kiszámolni a táp méretét, mert a nagyobb nem sokkal drágább, videokártya bővítèsnél pedig, ha új táp is kell, az akár kettővel erősebb kártya lehetne. Másrészt pedig a táp se örül, ha mindig maxon pörög.
Nem a te hsz-ed miatt beszélgetünk. Az első hsz-ban leírtak miatt. A te konfigod egy csiszolatlan gyémánt, még sokat lehetne rajta finomítani.
Valaki más pedig írta rá, ha már 20E-ért írsz tápot, legalább a konfighoz illő legyen, kérdezted, hogy miért, erre én válaszoltam, hogy biztos arra gondolt, hogy túl van méretezve.
Ha figyelmesen olvastál, akkor ez nem teljesen igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!