Hogyan tegyek tönkre egy GeForce GT 640-es videokártyát, külsérelmi nyomok nélkül?
Szerintem arról van szó, hogy kedves kérdezőnk azért akarja tönkretenni a kártyáját, hogy valaki (gondolom a szülei) vehessenek neki újat.
Nagyszerű.
Hát, majdnem eltaláltad. Azért akarom, mert eléggé rég óta kéne egy új, a pénz is megvan rá, meg minden, nem kell anyámék pénze rá. Mondom nekik, hogy én kifizetem, azt nincs gond. És mindig mondják, hogy minek? Jó ez még egy kis időre...
Én nem a gépet, csak a videokártyát akarom elbaszni.
Ne rontsd el csóri kártyát.. Nekem is van egy GT 630 a szekrényemben, kb 1 éves. Csak ugye cseréltem.. Sőt, egy Pentium G is ott csücsül. Nem tudom hogy eladjam e őket, vagy csináljak egy netezős/régijátékos gépet.
A lényeg, hogy inkább csináld az egészet a hátuk mögött, ne rontsd el csóri kártyát. Más azért a kártyáért könyörögne, te meg elakarod sz*rni..
Évekig 2003-ban is átlagosnak számító konfigon voltam (kb 10 évig) úgyhogy próbáld meg értékelni a cuccaid. Nem mindig lesz minden a s*gged alá tolva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!