érdemes még ilyet venni?
Figyelt kérdés
Logitech Formula Vibration Feedback Wheel
tehát simulátoros játékokhoz használnám project cars stb stb meg win7 en menne?? tudom 1 régi peldány de 30euróért hozájuthatnák,megéri??
2015. ápr. 13. 20:14
1/7 anonim válasza:
Ugyan ilyenem van és szerintem megéri , nem drága én 3-4 éve vettem.Igen , megy windows 7 en, de ha használtan veszed vagy bontottan akkor ne felejts CD t kérni hogy feltelepitsd
2/7 anonim válasza:
Bár meglehet találni szerintem neten is de azért biztos ami biztos
3/7 A kérdező kommentje:
igen használtan venném,1 lánytól,csak az a baj hogy nemtudom kézbe venni mielött megveszem,mert messza van ugyhogy lehet majd postázva lenne,és esetleg megtudod mondani hogy mik a gyengéi ennek a kormánynak?mit kérdezek róla,ja és látom hogy csak ilyen gumi talpakal tapad az asztalhoz,eléggé fixen ál úgy is??nem hiányzik valami leszoritó,rogzitö,mert jólenen ha nem mocorogna a kezem alatt jobra balra....:P
2015. ápr. 13. 20:24
4/7 A kérdező kommentje:
ja és a másik ez a fedback izéje az csak anyi hogy vibrálgat vagy tud ojat is hogy kiakarja csavarni a kezedböl a kormányt??gondolom érted mire gondolok...
2015. ápr. 13. 20:28
5/7 anonim válasza:
Ami eltér a minőségesebbektől az hogy:
- Nincs váltó
- Nincs meg mind a 3 lábpedál
Ja és üvegen odaragad mintha pillanatragasztót tettél volna rá de utána báris nekem a hátsó résznél úgy felpendült és nem nagyon akar ragadni FAPAD ra, üvegre szerintem ragad
6/7 anonim válasza:
Én azt nem nagyon szoktam használni de csak vibrál szerintem
7/7 anonim válasza:
De megéri szerintem vedd meg jól ellehet vele szórakozni
Én ezeket játszottam
Euro Truck Simulator (1,2)
GTA SAN Andreas
meg volt egyszer valami Car Simulator féleség nemtudom már
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!