Ez lehet merevlemez hiba?
Figyelt kérdés
A gondom az hogy a gépem néha iszonyatosan lelassul és semmit nem csinál csak tölt pl böngésző megnyitásánál is, nagyon lassú semmit sem tudok rajta csinálni. Minden alkatrész Max fél éves csak a merevlemez Max 2-3. A gépet nemrég rajtam újra.2015. ápr. 13. 18:54
1/5 anonim válasza:
CCleaner-rel pucold meg. Laptop vagy asztali? azért az sem mindegy, anyám laptopja szokott bivaly módon belassulni évente, hiába rakom újra és pucolgatom.
2/5 A kérdező kommentje:
PC, de kb 1 hete raktam újra pont ezért mert akkor is nagyon lassú volt. Megnéztem a feladat kezelőt és a lemez 100%on pörgött akkor is mikor csak a Mozilla ment. Most kikapcsoltam ami kb 20 percig tartott...
2015. ápr. 13. 19:38
3/5 anonim válasza:
Nézd meg a HDD-t HD Sentinel-lel. Ha jó okozhatja sok egyéb rossz hardwer is. Pl.: memória, CPU, stb... Esetleg még vírus is.
4/5 A kérdező kommentje:
Hát igen ezért írtam ki mert a HD Sentinelnek 2 hónapja nagyon nem tetszett a HDD-m mert azt írta ki max 1 hetet bír ki :D
2015. ápr. 13. 20:28
5/5 anonim válasza:
Akkor próbáld ki a géped egy másik HDD- el. Igaz arra újra kell húzni a Windows- t a te gépeden. De javaslom az adataid mentsd le arról a vinyóról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!