Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez jó gamer pcnek?

Ez jó gamer pcnek?

Figyelt kérdés
[link]

2015. ápr. 13. 15:45
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
20. Ja tényleg, bocs. :P Gamer monitor. Minimum 144Hz-es, csak hogy tisztázzuk 1ms-es IPS paneles természetesen.
2015. ápr. 13. 19:49
 22/27 A kérdező kommentje:
Köszi az OFFot:D Na szóval, mit ajánlotok?
2015. ápr. 13. 22:54
 23/27 anonim ***** válasza:

A #3-aset.

Idezem:

"Akkor a hibák:

Vízhűtés FELESLEGES erre a processzorra... nem is húzható.

Western Digital BLACK-el jobban járnál.

Evga nem tudom mennyire megbízható táp. Seasonic, FSP-t javaslom. Lehet, hogy az Evga is megbízható, majd valaki megmondja.

Nagyjából ennyi... de amennyi pénzt te erre rá áldozol vehetnél bele egy GTX 970-et."

Magyarul,alap Intel huto.

XFX 450 - Seasonic 420 _ tapegyseg

Western Digital Black _ merevlemez

Hyper 212 EVO - procihuto

A maradek penz mehetne a lehetobb legjobb videokartyaba amit megenged a penztarcad.

(ha R9 290X fele nezelodnel,nem rossz otlet 650W-s XFX tapot venni).

2015. ápr. 14. 01:03
 24/27 anonim ***** válasza:
Hyper 212 EVO - opcionalis - vagy ha olcsobban akarsz kijonni megveszed alappal - bar gondolom ez nem nagy anyagi teher ekkora osszegu gepnel.
2015. ápr. 14. 01:04
 25/27 anonim ***** válasza:

23.

Jaja így gondoltam.

De hogyha a gépházán vannak rendszerhűtő ventilátorok akkor még az a processzor hűtő is felesleges.

2015. ápr. 14. 17:01
 26/27 anonim ***** válasza:
Az igaz,csak a hang miatt irtam :)
2015. ápr. 14. 18:13
 27/27 anonim ***** válasza:

Szarkazmusról hallottál már?Éppen ezért írtam azt hogy a ti logikátok szerint még egy ócska Pentium 3 számítógép is gamer PC

"Gamer PC nálam azt jelenti, hogy az újabb játékok ajánlott gépigénye felett van."

Pontosan! Csak az a baj hogy ezzel saját magadnak mondtál ellent ugyanis az említett videókártya néhány játéknál már nem teljesít az ajánlott szint felett,sőt még el sem éri azt

És akkor még nem is beszéltünk a processzorokról.Némely játéknál már az a MINIMUM ha egy processzor 4 magos és 6 magos az ajánlott.Akkor áruljátok már el nekem hogy a jó büdös francba lenne ez gamer PC ha ilyen hardverek vannak benne?Igaz a videókártya a legfontosabb de lassan már ott tartunk hogy 4 magos proci nélkül már el se indulnak a legújjabb játékok.A gamer PC-nek meg pont az a lényege hogy hosszútávon jól teljesítsen

Úgyhogy lehet nyugodtan poénkodni rajtam a kollégáiddal de ezek szerint mégiscsak ti vagytok a tudatlanok.Így szokott ez lenni,a birkák kinevetik azt aki tud is valamit de nagyot koppannak amikor kiderül hogy az illetőnek volt igaza :) Kész vicc hogy még az ilyen hobbi "informatikusok" nézik hülyének az embert aki legalább ért is valamennyit a gépekhez.Van még mit tanulnotok úgy látom,nincs elég tapasztalatotok ezért nyomatjátok a hülyeségeket

2015. ápr. 14. 20:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!