Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a véleményetek a konfigurác...

Mi a véleményetek a konfigurációmról? (Többi lent! )

Figyelt kérdés

A konfigurációm már megvan, kb. 2 vagy 3 évvel ezelőtt lett összeállítva egy számítástechnikus által, 110-120 ezer forint értékben. Arányosan lett összeállítva a számítógépem és a mai játékok jól futnának rajta? Ezt azért kérdeztem, mert még nem kérdeztem, meg mai (új) játékokkal nem nagyon játszottam, de lehet hogy fogok, azért kérdezem. Előre is köszönöm a válaszokat!

AMD Athlon II X4 640 processzor

Asus M5A78L-M LX3 alaplap

Kingmax 4GB DDR3 1333MHz memória

Gigabyte Radeon HD 7790 1GB GDDR5 128bit OC videókártya

Toshiba 500GB 32MB 7200rpm SATA3 DT01ACA050 merevlemez

Samsung SH-224DB/BEBE optikai meghajtó

Chieftec iARENA GPA-500S tápegység

M-Tech FM12A-BK BLUE számítógépház

2015. ápr. 12. 23:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen,mai is korrekt konfig.
2015. ápr. 13. 00:17
 2/3 anonim ***** válasza:
+4GB viszont kéne már bele.
2015. ápr. 13. 00:17
 3/3 anonim ***** válasza:

Én azt mondom, ma is megállja a helyét, vért izzadva! Gyenge a processzor, bizony eléggé és emellett a VGA sem túl izmos és természetesen a + 4GB memória is ráférne!

[link]

Viszont jó hír, hogy új CPU-t BIOS frissítéssel lehet belerakni a jelenlegi FX szériából, pl.: FX-6300-at, ami egy 3 modulos 6 szálas CPU és akkor már egy erősebb VGA-t is elbír a konfig! Meg persze a + 4GB memória és minden szépen nem vért izzadva fog futni. Nem kötelező, nem azért írtam ezt le, csak vannak lehetőségeid, amiket kiaknázhatsz ezzel az alaplappal!

2015. ápr. 13. 00:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!