Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem működik a headsetem...

Miért nem működik a headsetem mikrofonja?

Figyelt kérdés
Minden jól megy,csak nem működik a mikrofonom.Nem tudom miért.Másik headsettel is próbáltam,de azzal sem működött.Segítenétek?

2015. ápr. 12. 15:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Mármint másik headsettel sem jó a mikrofon?

Akkor nem itt lesz a gond. Hova dugod a mikrofont?

G.

2015. ápr. 12. 15:20
 2/11 A kérdező kommentje:
Ja.A másik headseten is ugyanaz a probléma mint ezen,nem működik rajta a mikrofon.Régebben pedig jól működött.Nem tudom mi baja van.
2015. ápr. 12. 15:21
 3/11 anonim ***** válasza:

Hangkárya driver fenn van a gépen?

G.

2015. ápr. 12. 15:36
 4/11 A kérdező kommentje:
Fent van.
2015. ápr. 12. 16:05
 5/11 anonim ***** válasza:

Milyen csatlakozóval dugod be a mikrofont a gépbe?

G.

2015. ápr. 12. 17:19
 6/11 A kérdező kommentje:
2015. ápr. 12. 17:24
 7/11 anonim ***** válasza:

windows verzió? Hol nem hallatszik? Skype, Ts? vagy sehol sem?

Ha fent van a hangkártya drivere, akkor nézd meg, nem nyomtad-e ki a hangot heradseten (egy kis kapcsoló, ha kábeles, akkor a kábelen ahol görgővel állítod a hangerősséget, ott találod). Ha még mindig nem jó,

akkor Start menü, hang, felvétel felül, Mikrofon legyen beállítva alapértelmezettre.

Jelöld ki a Mikrofont és Tulajdonságok (jobb klikk, de van külön gombja is alul), ott jelszintek, Mikrofon-t húzd fel 100-ra a Mikrofon erősítést meg +10dB-re.

Az adott felvevőknél meg nézd meg, be van randesen állítva a mikrofon, tehát alkalmazáson belüli beállításoknál nincsen lehúzva?

Ha van külön drivered hangra, akkor azt is nézd meg, nincs-e letiltva stb. Nekem pl windows felrakta a sima hangot, de az Asus Maximus 7 Hero lapnál van külön Realtek HD hang beállítás is, amivel szívtam rendesen az elején, mert 2 helyen kellett beállítani a headsetemet.

2015. ápr. 12. 17:26
 8/11 anonim ***** válasza:
azt kérdezték, milyen a csatlakozó van a végén. Tehát USB-be dugod a headsetet, vagy 2 db (általában zöld piros, hang mikrofon, 3-3 pin) csatlakozód van, ami az alaplapba megy, esetleg egy jack dugó van csak a végén (4 pines, hang és mikrofon egyben, mint a mobiloknál), stb?
2015. ápr. 12. 17:30
 9/11 A kérdező kommentje:

7-es!Windows 7 Home Premium 64 bit és sehol nem hallatszik.Ahogy mondtad,van egy kis görgő a kábelen,az maxig fel van tolva.Megcsináltam azt,amit mondtál,de sajnos még mindeig semmi.

8-as!2db zöld,piros csatlakozó.Igen,úgy,mint a mobiloknál.

2015. ápr. 12. 17:41
 10/11 anonim ***** válasza:
Kérdező! Végül hogyan oldottad meg?
2015. dec. 27. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!