Miért nem működik a headsetem mikrofonja?
Mármint másik headsettel sem jó a mikrofon?
Akkor nem itt lesz a gond. Hova dugod a mikrofont?
G.
Hangkárya driver fenn van a gépen?
G.
Milyen csatlakozóval dugod be a mikrofont a gépbe?
G.
windows verzió? Hol nem hallatszik? Skype, Ts? vagy sehol sem?
Ha fent van a hangkártya drivere, akkor nézd meg, nem nyomtad-e ki a hangot heradseten (egy kis kapcsoló, ha kábeles, akkor a kábelen ahol görgővel állítod a hangerősséget, ott találod). Ha még mindig nem jó,
akkor Start menü, hang, felvétel felül, Mikrofon legyen beállítva alapértelmezettre.
Jelöld ki a Mikrofont és Tulajdonságok (jobb klikk, de van külön gombja is alul), ott jelszintek, Mikrofon-t húzd fel 100-ra a Mikrofon erősítést meg +10dB-re.
Az adott felvevőknél meg nézd meg, be van randesen állítva a mikrofon, tehát alkalmazáson belüli beállításoknál nincsen lehúzva?
Ha van külön drivered hangra, akkor azt is nézd meg, nincs-e letiltva stb. Nekem pl windows felrakta a sima hangot, de az Asus Maximus 7 Hero lapnál van külön Realtek HD hang beállítás is, amivel szívtam rendesen az elején, mert 2 helyen kellett beállítani a headsetemet.
7-es!Windows 7 Home Premium 64 bit és sehol nem hallatszik.Ahogy mondtad,van egy kis görgő a kábelen,az maxig fel van tolva.Megcsináltam azt,amit mondtál,de sajnos még mindeig semmi.
8-as!2db zöld,piros csatlakozó.Igen,úgy,mint a mobiloknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!