Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez lehet az oka a kékhalálnak?

Ez lehet az oka a kékhalálnak?

Figyelt kérdés

Találtam egy oldalt ahol pontosan erről a kékhalálról beszélnek amit én is elég gyakran kapok, és itt azt írják ha magyarul lefordítom egy bizonyos kis bekezdésben hogy " Frissítse a hardver-illesztőprogramok a számítógépet a gyártó honlapján, és ellenőrizze, ha ez segít.

Korszerűsíteni a vezető hardver, amely nem működik megfelelően..." .

Akkor lehet hogy az a probléma ezzel hogy nem frissítettem le a vírusírtómat illetve a videókártyám driverét?

Mert mindkét jelenesetben feldob a Windows egy kis ablakot, köztük az AMD Catalyst Center, illetve az AVG vírusírtó is, és mindíg rányomtam hogy ennyi időn belül, ennyi óra múlva, a videókártya illesztőprogramjánál mindíg az elhalasztás gombra kattintottam. Akkor ez lenne végül is a hiba? És ha újratelepítem a gépem új driverekkel mindennel együtt, akkor a hiba elhanyagolható?

Az oldal: [link]

Kép a kékhalálról: [link]

2015. ápr. 11. 21:40
 1/2 anonim ***** válasza:
hát nemtudom...catalyst tud bugos lenni,azt megpróbálhatod frissíteni.viszont a kékhalálban valami memory cuccot ír,lehet az a gond.
2015. ápr. 11. 21:44
 2/2 Toga Aty ***** válasza:
2015. ápr. 12. 00:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!