B1nc1 kérdése:
Milyen mikrofont vegyek szerintetek?
Figyelt kérdés
Jelenleg a laptopomba beepitett mikrofont hasznalok ami borzalmas. Valami olyasmit keresek ami nem vizhangszik, nincs alatta olyan zavaro zaj.
Eddig a Razer-nek a mikrofonjan kondolkodtam, de az rohadt nagy illetve eleg draga. Ti tudtok valami olcsobbat, kisebbet de meges jot?
2015. ápr. 11. 18:21
1/6 anonim válasza:
2/6 anonim válasza:
Mégis mi a fenét költeni annyit egy mikire ?
Havernak egy 1000 Ft-os talpas van, és mikor Skype-olok vele, senki meg nem mondaná, a hangminőség alapján, hogy az egy bóvli mikrofon.
Na persze, ha TE is követed a YouTube-s divatot, és az a célod, hogy a drága mikrofon kitöltse a fél képet, akkor nem szóltam.
Megjegyzem a Yt.on mindenki úgy tesz, mintha bődületes különbség lenne egy 30 e. Ft os mic, és egy egyszerű füles közt. Ez nem így van. Parasztvakítás.
3/6 anonim válasza:
En egy 1000ft-s headsetes füles hasznalok. Senki nem mondta meg h sza*ul vagy epp nem is hall...
5/6 A kérdező kommentje:
Ertem, nincs nagy kulombseg. De akkor lennetek mar szovesek belinkelni, hogy mit vegyek?!?!
2015. ápr. 12. 02:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!