Router hozzáférés, de hogyan?
Figyelt kérdés
Van egy Asus Rt-n12+ routerem. Elállítottam a hozzáféréshez szükséges portot, nem tudtam csatlakozni hozzá. Megpróbáltam resetelni, de sikertelen. Jelenleg már nincs wifi rajta. Mit lehet tenni? A frimvare helyreállító segédprogi elvileg lefut(gyári!), de semmi. https-re állítottam, és úgy rémlik 443-as port, de azzal nem megy. Tipp?2015. ápr. 10. 22:10
1/4 Gugu Gabor válasza:
A resetet próbáld meg még egyszer, nézz utána a user manualban hogy pontosan hogy kell resetelni.
2/4 anonim válasza:
csinálj kézileg gyári helyreállítást.
Reset, feláll a router rendszere, megint reset majd azonnal áramtalanítsd 10 percre. Bekapcsolod, feláll a rendszer, reset, megint megvárod amíg betölti a routert, megint reset. Ennek gyári állapotba kell átraknia és akkor menni fog az 192.168.1.1 vagy 0.1, routere válogatja.
3/4 anonim válasza:
Írd majd le mire jutottál! érdekes a dolog kíváncsi lettem én is!
4/4 A kérdező kommentje:
Sikerült. De nem ennyire egyértelmű. Először is, ezt nem lehet szó szerint resetelni. Hosszú reset nyomásra biztonsági üzemmódba kapcsol. Utána egy az asus honlapról letöltött progival(firmware restoration) ra lehet flashelni egy a szintén a honlapról leszedett gyári állapotú firmware-t. Azt aztán meg ne kérdezzétek, hogy ha valakinek csak ezzel lenne nete, mit csinál :) Szomszédol :) Lényeg hogy sikerült. Köszi mindenkinek.
2015. ápr. 13. 20:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!