Van értelme full hd monitort 1920x1080 felbontásút lecserélni egy 2560 x 1080 felbontásra?
Figyelt kérdés
Sokkal szebb lenne?Játékok terén stb.2015. ápr. 10. 19:23
1/9 anonim válasza:
Nem. ez 21:9-es képarány. nem lennének szebbek a játékok mert a pixelsűrűség ugyan az mint egy 1920x1080-as esetében. Ez méretenként változik. minnél kisebb a megjelenítő azonos felbontással annál élesebb a kép.
Viszont a videokártyának megterhelőbb valamivel.
2/9 anonim válasza:
Semmivel se lenne szebb, ha mindenképp cserélni akarod én maradnék a 16:9 vagy 16:10 képaránynál.
3/9 anonim válasza:
Annyiból azért jobb lenne, hogy többet látnál a dolgokból. (nagyobb látószög miatt)
4/9 anonim válasza:
#2-es vagyok. Annyit még hozzátennék, hogy játékra lehet, hogy jobban bejönne a nagyobb látószög miatt, de a böngészés és desktop alkalmazások esetében nem túl kényelmes.
Itt egy összehasonlítás, ha érdekel.: [link]
5/9 anonim válasza:
Én inkább a 21:9-esre ösztönözném. Filmeknél is sokkal előnyösebb mint a 16:9
6/9 anonim válasza:
De lecserélni nem éri meg. vagyis akkor igen ha minden vágyad a szélesvásznú monitor :)
7/9 anonim válasza:
Esetleg akkor, ha nagyrészt 2.39:1 -es widescreen filmeket néz. Sorozatok általában 16:9-es, régebbi filmek 1.85:1-es képarányban vannak.
8/9 tamasoft válasza:
Off.
Úgy sorjázzák ezeket a monitorokat, mintha legalább a weboldalak nem is vertikális, hanem horizontális kiterjedésűek lennének.
On.
9/9 anonim válasza:
Résazletkérdés. Nagyobb monitort kell venni és akkor nem zavaró a vertikális kiterjesztés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!