86 centis TV, mint monitort milyen lenne használni?
A történet röviden: Van egy LCD TV-m, amit nem nézünk. Nem szoktunk tv-zni, meg időnk sincs rá mostanában a baba miatt. A monitorom viszont szarakodik (8 éves), mert számítógépet viszont használok, gondolom lassan a végét járja. Először azon gondolkodtam, hogy veszek egy monitort. De aztán arra jöttem rá, hogy itt ez a frankó TV, ami lassan fél éve be se volt kapcsolva, fullHD, gyönyörű kép, HDMI, stb. és mi lenne, ha ezt használnám monitorként, aztán ha 1-2 év múlva esetleg megint TV-zni akarnánk, akkor legfeljebb vennénk egy LED tv-t, vagy egy monitort és akkor a TV vissza a helyére.
Ezzel kapcsolatban merült fel bennem, hogy aki esetleg használt így TV-t, nem rossz-e egy 86 centis képernyőt nézni kb. 1 méterről. Illetve lehet hogy hülye kérdés, de hamarabb tönkre mehet-e a TV attól, hogy monitorként van használva?
Előre is köszi!
Szerintem baromi nagy. Nekem egy 22"-os monitorom van. A 24"-os már nekem nagy... De ez szerintem egyénfüggő....
Lehet egy olyan probléma, hogy nem tudod összekötni a géppel. Ha a gépen van HDMI, akkor minden rendben, de ha nincs, akkor az gáz, mert lehet hogy a TV-n meg nincs olyan port (VGA) ami a gépeden van.
Baja ne származhat abból, hogy gépre van kötve. Esetleg a sok állás nem tett neki jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!