Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem indul a számítógép?

Kjtamas kérdése:

Miért nem indul a számítógép?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A problémám a következő vettem egy kollégától egy Chieftec LBX-02B-B-SL számítógépes házat, mert az enyémbe nem igazán férnek el a dolgok. Kiszedtem mindent a gépemből áttettem a Chieftec házba, mindent, a dolgokat a helyére kötöttem be ahogy kell és indítanám, de nem indul a gép a ventik egy pillanatra felpörögnek aztán leáll majd újra felpörög leáll ezt csinálja, próbálna elindulni de nem megy neki. Mondom magamba biztos kinyírtam a lapot miközben ki-be szereltem. De mindent kiszedtem újra visszatettem a régi házba bekapcsolom pöcre indul, minden rendbe. Ötlet, hogy mi lehet a probléma? Alaplapom: Asus asus p55p7d-e proci: i5 750 ram: 12 gb 1333Mhz videókártya: xfx 6970 2 gb Táp: cool master 600w (hétfon érkezik az új fsp raider 750-es) Ui: úgy is próbáltam, hogy mindent lekötöttem, csak az alaplap volt bekötve de akkor is ugyan azt csinálta . Kösz a válaszokat előre is! :R

2015. ápr. 10. 18:25
 1/1 anonim ***** válasza:
Ugye a házban az alaplap távtartókon van. Nos ezek a távtartók ide-oda átrakhatóak (jobb esetben). Lehet, hogy van egy az alaplap alatt, ahol nem kéne. Nézd meg, hogy csak ott vannak e ilyen kis fém pöckök, ahol az alaplapon felette csavarhely van. Ha nem kivehető, és rossz helyen van, akkor tegyél az alaplap meg a távtartó közé mondjuk egy darab papírt, hogy ne érintkezzen vele! De az biztos, hogy valahol zárlatos.
2015. ápr. 10. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!