A minap feltettem egy Win 8.1-et a gépemre, elkezdtem telepíteni rá a driver-eket, és a vga telepítése után semmi nem történt. Megnéztem mi az alap értelmezett VGA és nem az eredeti VGA-m volt hanem a win alap grafikai kezelője?
Mi a laptop típusa?
Drivereket mellékelt DVD-ről, vagy gyártó weboldaláról letöltve telepítetted?
Pontosan mit ír videókártyának?
Milyen driver-eket telepítettél eddig? Chipset megvolt?
Dell Inspiron n5010
Minden drivert telepítettem már ami a működéshez szükséges (chipset-et is)
A videó kártyára pedig ezt írja: Általános Microsoft-videókártya
A DELL weboldalán csak Win7/Vista VGA driver-t találtam, próbáld az AMD weboldalán:
(Automatically Detect vagy alatta Manually Select: Notebook > HD Series > 5xxx Series > megfelelő Win8.1 > Display Results)
vagy közvetlen link Win8.1-hez:
32 bit: [link] /mobile?os=Windows%208.1%20-%2032
64 bit: [link] /mobile?os=Windows%208.1%20-%2064
Integrált Intel VGA-t ha tartalmaz, akkor az Intel honlapról próbáld: (bár a Win8.1 azt felismerné és Rendszerfrissítéssel/Windows Update-tel telepítené is)
Azért a VGA Hardverazonosítóját írd ide:
Eszközkezelőben duplaklikk a Szabványos videókártyán, aztán Részletek fül, és a Tulajdonságoknál: Hardverazonosító, végül alulról másold ki. Valami ilyesmi lesz: VEN_1234&DEV_1234...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!