Makker bolha kérdése:
új vidikátrty végett homályos a kép?
Figyelt kérdés
A régi vidim az egy integralt intel HD grafik (intel pentium G3220) az uj meg nemtom pontosan de Gigabyte 260x vagy valami. Ajátékok minden fullon megy de a kép homyályos :/ volt márt olyan hogy regen elalitodtam valamit es ilyen volt es egy reinstall segitett de anelkul nem lehetne ?2015. ápr. 9. 15:08
1/8 Tengor válasza:
Tegyél fel képet róla! Milyen felbontást tud a monitorod és milyenen van a kártya?
2/8 A kérdező kommentje:
1360x768 a monitor és a vidim 1900x1080 de 1360x768 on van de igy is ugyis homályos barmire rakom :/ De skype on azt mondta a haverom amikor megosztotam a kepet h nagyonn jó de nalam meg homalyos es latom h picit ugral a kep vagy nem is ugral hanem mind amikor a regi monitorok kapcsolnak be ugy szarakodik
2015. ápr. 9. 15:16
3/8 anonim válasza:
monior menüjében próbáld meg átállítani az élességet
4/8 A kérdező kommentje:
de h okis lassak h ugral es egy kicsit roszabb lett :/ a tv-n nem lehet semmit alitani mart
2015. ápr. 9. 15:24
5/8 Tengor válasza:
Az integrált VGA-val továbbra is jó a kép? Ugyan azzal a kábellel kötöd össze?
6/8 A kérdező kommentje:
a regi az a regebbi kabelel volt a mostani HDMI vel van es a regit nemtudom mert ha bele mennek biosba nem is ad képet csak fekete :/ a windows az megy de nem rendes win7 es kapcsolast latok hanem minstha vista kapcsolna be :D es a regit toroltem mert azt hittem azert szarakodik de most is amit irok nem is tudom elolvasni :/
2015. ápr. 9. 15:30
7/8 A kérdező kommentje:
probaltam 3 tv-t azon amin homalyos azon homalyos a tobbin szép meg minden de csak azt a képet látom ami az asztalon van :/ semmi mast meg egeret sem
2015. ápr. 9. 15:35
8/8 anonim válasza:
A driveren belül nincs képélesítés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!